b voorjaarsontwaken 14

Orde der Dwazen speelt: 1Saam

Kom op 15 en 16 november 2019 naar onze voorstelling 1 Saam. Spelers: Daniëlle Buijs- van Gelderen, Martijn van den Burgt, Marleen van der Duin, Reinier Overbeek , Erik van Dijk, Rina Warning, Anja Haasjes, Henk de Vries, Janine van der Duin en Esther Comenencia. Regie: Jan Draaijer. Regie Assistent: Erwin van der Lans. Techniek: Wim Kemp.

Het stuk speelt zich af op de afdeling met afgeprijsde artikelen van een willekeurig warenhuis. Het botert niet tussen de nieuwe verkoopster en haar cheffin. De liefde tussen de nuchtere klusjesman en de gevoelige secretaresse bloeit voorzichtig op. Een oude klant wil de waarheid niet onder ogen zien. Een jonge man is wanhopig op zoek. De één is nog eenzamer dan de ander. De problemen stapelen zich op. In deze tragische komedie, geschreven door Jan Draaijer, proberen mensen zoals jij en ik liefde en houvast te vinden. Pijnlijk, hilarisch en hoopvol.

Spelers:

Daniëlle Buijs- van Gelderen, Martijn van den Burgt, Marleen van der Duin, Reinier Overbeek , Erik van Dijk, Rina Warning, Anja Haasjes, Henk de Vries, Janine van der Duin en Esther Comenencia

Regie:

Jan Draaijer

Assistent:

Erwin van der Lans

Techniek:

Wim Kemp

Speeldata:

Vrijdag 15 november

Locatie:

Wordt later bekend gemaakt

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg het tweede kaartje voor 1saam gratis!


Terug
Powered By: Sander Verhoeve | SilverStripe Developer