b Een twijfelaar

Een twijfelaar is nooit te smal

Op woensdag 17 en donderdag 18 mei om 20.00 uur zal de Orde der Dwazen haar publiek verrassen met een nieuwe eigen impro-voorstelling: "Een twijfelaar is nooit te smal". Alle scénes zullen ter plekke ontstaan, waarbij we ons laten inspireren door suggesties van de regisseur of het publiek.
Omdat we onze eigen nieuwe stijl aan het ontwikkelen zijn, heeft de voorstelling het karakter van een try-out.

Geënt op bekende concepten als "de vloer op" en "theatersport" zijn we vorig jaar (2016) al begonnen onze eigen stijl te ontwikkelen. We speelden 3 avonden de voorstelling ‘Niets menselijks’. En met succes! Het publiek  was razend enthousiast en velen  kwamen  graag nog een tweede keer terug om nogmaals te genieten van onze doldwaze uitspattingen.
Maar we wilden verder door ontwikkelen. De koers was goed, maar het mocht meer maatschappelijk geëngageerd zijn. Het mocht meer diepgang hebben en meer vanuit ons geloof. Daarbij mocht het ingrediënt humor niet sneuvelen.

We zijn een eind op weg. We zijn tevreden met de vorderingen, maar ook nog op zoek. Een goed moment voor een try-out. We laten ons graag inspireren door de feed-back uit het publiek.

Knipsel

Wanneer: woensdag 17 en donderdag 18 mei 2017
Tijd: 20:00 uur
Waar: Amstelveens Poppentheater, Wolfert van Borsselenweg 85a,  Amstelveen (klik hier voor route-informatie)

 

 

Made By: Pure Interact