niets menselijks 2

Niets Menselijks..

ODD gaat de vloer op!

De Orde der Dwazen blijft verrassen. Vorig jaar hadden we een voorstelling waarvan de tekst al meer dan 100 jaar vast stond. Dit jaar staat niks vast. We gaan improviseren. We gaan twee avonden vullen zonder vooraf bedachte tekst.

Dat betekent niet dat we niks hebben voorbereid. We hebben hier sinds vorig jaar zomer heel hard voor getraind. Improviseren is een ambacht …
De voorstellingen gaan het meest lijken op het bekende TV-programma ‘De vloer op’ (http://www.human.nl/de-vloer-op.html), maar wij stoppen er ook elementen in uit de theatersport.

Wat we wel hetzelfde doen als vorig jaar: we hebben er live muziek bij. Wij gaan een serie losse scènes spelen, op basis van suggesties uit het publiek. Over het gewone leven. Over lief en leed. Met een lach en een traan. Immers, niets menselijks is ons vreemd.

De twee voorstellingen worden totaal verschillend, dus kom gerust beide avonden ;-)

Spelers:

Daniëlle Buijs- van Gelderen, Martijn van den Burgt, Marleen van der Duin, Erwin van der Lans, Tabitha Buitelaar - van Neerbos, Anja Haasjes, Kaärina van loor, Connie Bobeldijk, Erik van Dijk, Janine van der Duin, Reinier Overbeek, Rina Warning en Jeanine Jongeneel

Regie:

Fokke Broersma

Speeldata:

Donderdag 26, vrijdag 27 en zaterdag mei 2016 om 19:30 uur

 

Extra benefietvoorstelling op Donderdag 30 juni 2016 om 19:30 uur

Locatie:

Amstelveens Poppentheater, Wolfert van Borsselenweg 85a

Made By: Pure Interact