b voorjaarsontwaken 14

Voorstellingen die nu spelen

Wonderboj bij de Gereformeerde kerk de Kandelaar in Holten

Op zondag 14 juni 2020 spelen wij bij de Gereformeerde kerk de Kandelaar in Holten 'Wonderboj', een aangrijpend toneelstuk over het verschrikkelijke lijden en verlies dat mensen kan overkomen, ook als zij goed en rechtvaardig zijn. Het stuk werd geschreven door de spraakmakende theoloog Frank G. Bosman.

Lees verder

Bennie en de geweldige verdwijntruc bij Christengemeente Bethel in Boskoop

Op zondag 11 oktober speelt de Orde der Dwazen haar zelf geschreven voorstelling, Bennie en de geweldige verdwijntruc, bij Christengemeente Bethel in Boskoop.
Script: Reinier Overbeek. Regie: Sigrid Braam. Spelers: Martijn van den Burgt, Reinier Overbeek, Marleen van der Duin, Anja Haasjes. Techniek: Wim Kemp
Lees verder

Wonderboj in de Sionkerk in Ameide

Op zondag 3 mei 2020 spelen wij in de Sionkerk in Ameide 'Wonderboj', een aangrijpend toneelstuk over het verschrikkelijke lijden en verlies dat mensen kan overkomen, ook als zij goed en rechtvaardig zijn. Het stuk werd geschreven door de spraakmakende theoloog Frank G. Bosman.
Lees verder

Wonderboj in de Opstandingskerk in Assen

Op zondag 4 oktober 2020 spelen wij in de Opstandingskerk in Assen 'Wonderboj', een aangrijpend toneelstuk over het verschrikkelijke lijden en verlies dat mensen kan overkomen, ook als zij goed en rechtvaardig zijn. Het stuk werd geschreven door de spraakmakende theoloog Frank G. Bosman.
Lees verder
Made By: Pure Interact