b voorjaarsontwaken 14

Voetstuk bij Rafaël Goes

(Over vallen, opstaan en gedragen worden)
Op zondag 3 december 2023 a.s. spelen wij 'Voetstuk' bij de Rafaël gemeente in Goes.
Bij dit interactieve theaterstuk worden kinderen actief betrokken om mee te doen. Samen met de 2 engelen: Micha-el en Raffa-el gaan we op zoek hoe we het leven van 'zotte Pien' weer op de rails kunnen krijgen. Een meeslepend en humorvol theaterstuk voor jong en oud.

Spelers: Marleen van der Duin, Martijn van den Burgt en Erwin van der Lans
Regie: Charissa Bakema
Techniek: Wim Kemp, Tom van der Lans, John van OpdorpAlice Engel, of ‘zotte Pien’, zoals de kinderen haar in het dorp noemen, leeft een teruggetrokken bestaan. Ze is verbitterd, omdat ze haar succesvolle leven als actrice heeft moeten opgeven doordat ze na een auto-ongeluk blijvend mank bleef lopen en ze daarom geen rol meer aangeboden kreeg. Ze vult haar dagen zoveel mogelijk binnen, waarbij ze de hele dag boeken leest.

Op een dag komen er 2 engelen bij haar op bezoek die ‘orde op zaken’ moeten komen brengen. Maar wat betekend dat voor haar? Stapje voor stapje komen Micha-el en Raffa-el er samen met Alice achter welke zaken er op orde moeten worden gebracht voordat Alice weer verder kan. En dat lukt ze niet alleen. Daar hebben ze de hulp van de kinderen hard bij nodig.

Waar: Rafaël Goes
Adres: Bessestraat 8, 4462 CM Goes
Wanneer: zondag 3 december 2023
Tijd: 10:00 uur
Meer informatie: https://rafaelgoes.nl


Terug
Made By: Pure Interact