b voorjaarsontwaken 14

Tryout voorstelling 'Voetstuk'

(Over vallen, opstaan en gedragen worden)
Op 3 juli 2022 a.s. presenteren wij Voetstuk. Bij dit interactieve theaterstuk worden kinderen actief betrokken om mee te doen. Samen met de 2 engelen: Micha-el en Raffa-el gaan we op zoek hoe we het leven van 'zotte Pien' weer op de rails kunnen krijgen. Een meeslepend en humorvol theaterstuk voor jong en oud.

Spelers: Marleen van der Duin, Martijn van den Burgt, Arjen de Vetten
Regie: Charissa Bakema
Techniek: Wim Kemp, Tom van der Lans, John van Opdorp

Datum: Zondag 03-07-2022
Tijd:
15:00 uur
Locatie:
Gebouw van de Levend Evangelie Gemeente, Kruisweg 55, 1436 CA Aalsmeerderbrug
Kaarten: Verkrijgbaar bij de ingang
Entree: € 5,- p.p/ € 15,- per gezin (50% korting met minima-pas)


Alice Engel, of ‘zotte Pien’, zoals de kinderen haar in het dorp noemen, leeft een teruggetrokken bestaan. Ze is verbitterd, omdat ze haar succesvolle leven als actrice heeft moeten opgeven doordat ze na een auto-ongeluk blijvend mank bleef lopen en ze daarom geen rol meer aangeboden kreeg. Ze vult haar dagen zoveel mogelijk binnen, waarbij ze de hele dag boeken leest.

Op een dag komen er 2 engelen bij haar op bezoek die ‘orde op zaken’ moeten komen brengen. Maar wat betekend dat voor haar? Stapje voor stapje komen Micha-el en Raffa-el er samen met Alice achter welke zaken er op orde moeten worden gebracht voordat Alice weer verder kan. En dat lukt ze niet alleen. Daar hebben ze de hulp van de kinderen hard bij nodig.


Terug
Made By: Pure Interact