b Voetstuk 001

Voetstuk bij CGK Graankorrel Hoofddorp

(Over vallen, opstaan en gedragen worden)
Op zaterdag 8 juni 2024 spelen wij 'Voetstuk' bij CGK Graankorrel Hoofddorp.
Bij dit interactieve theaterstuk worden kinderen actief betrokken om mee te doen. Samen met de 2 engelen: Micha-el en Raffa-el gaan we op zoek hoe we het leven van 'zotte Pien' weer op de rails kunnen krijgen. Een meeslepend en humorvol theaterstuk voor jong en oud.

Spelers: Marleen van der Duin, Martijn van den Burgt en Esther Comenencia
Regie: Charissa Bakema
Techniek: John van OpdorpAlice Engel, of ‘zotte Pien’, zoals de kinderen haar in het dorp noemen, leeft een teruggetrokken bestaan. Ze is verbitterd, omdat ze haar succesvolle leven als actrice heeft moeten opgeven doordat ze na een auto-ongeluk blijvend mank bleef lopen en ze daarom geen rol meer aangeboden kreeg. Ze vult haar dagen zoveel mogelijk binnen, waarbij ze de hele dag boeken leest.

Op een dag komen er 2 engelen bij haar op bezoek die ‘orde op zaken’ moeten komen brengen. Maar wat betekend dat voor haar? Stapje voor stapje komen Micha-el en Raffa-el er samen met Alice achter welke zaken er op orde moeten worden gebracht voordat Alice weer verder kan. En dat lukt ze niet alleen. Daar hebben ze de hulp van de kinderen hard bij nodig.

Waar: CGK Graankorrel Hoofddorp
Adres: IJweg 1100 in Hoofddorp
Wanneer: zaterdag 8 juni 2024
Tijd: Middag (voor exacte tijden klik onderstaande link)
Meer informatie: https://degraankorrel.nl


Terug
Made By: Pure Interact