b voorjaarsontwaken 14

Voetstuk bij de Woerdense vakantieweek W-Celebrate

(Over vallen, opstaan en gedragen worden)
Op zondag 13 augustus 2023 a.s. spelen wij 'Voetstuk' bij de Woerdense vakantieweek W-Celebrate. Bij dit interactieve theaterstuk worden kinderen actief betrokken om mee te doen. Samen met de 2 engelen: Micha-el en Raffa-el gaan we op zoek hoe we het leven van 'zotte Pien' weer op de rails kunnen krijgen. Een meeslepend en humorvol theaterstuk voor jong en oud.

Spelers: Marleen van der Duin, Erik van Dijk, Arjen de Vetten en Esther Comenencia
Regie: Charissa Bakema
Techniek: Wim Kemp, Tom van der Lans, John van OpdorpAlice Engel, of ‘zotte Pien’, zoals de kinderen haar in het dorp noemen, leeft een teruggetrokken bestaan. Ze is verbitterd, omdat ze haar succesvolle leven als actrice heeft moeten opgeven doordat ze na een auto-ongeluk blijvend mank bleef lopen en ze daarom geen rol meer aangeboden kreeg. Ze vult haar dagen zoveel mogelijk binnen, waarbij ze de hele dag boeken leest.

Op een dag komen er 2 engelen bij haar op bezoek die ‘orde op zaken’ moeten komen brengen. Maar wat betekend dat voor haar? Stapje voor stapje komen Micha-el en Raffa-el er samen met Alice achter welke zaken er op orde moeten worden gebracht voordat Alice weer verder kan. En dat lukt ze niet alleen. Daar hebben ze de hulp van de kinderen hard bij nodig.

Waar: Woerdense vakantieweek W-Celebrate
Adres: Exercitieveld, 3441 EM Woerden
Wanneer: zondag 13 augustus 2023
Tijd: Middag (bekijk het programma op de website voor de exacte tijd)
Meer informatie: https://vakantieweek.nl

 


Terug
Made By: Pure Interact