b voorjaarsontwaken 12

Elk jaar feest in de verbinding

Maandag 25 december 2017 eerste kerstdag. Om 12 uur spelen we “Elk jaar feest” in De Verbinding in Amsterdam . De locatie was ons al bekend omdat we een week eerder hier nog gerepeteerd hebben. Omdat we pas om 11.15 het gebouw in mochten was de grootste uitdaging om in heel korte tijd het decor op te bouwen. Maar de taken waren goed verdeeld: het moest lukken.

Om 10 uur waren we allemaal aanwezig en begonnen we buiten onder een afdakje met de warming up :-). De meegebrachte koffie ging er goed in en toen het 11.15 was geworden waren we er goed klaar voor en mee. In rap tempo werd het decor opgebouwd. We maakten vandaag gebruik van onze nieuwe head sets en de soundcheck gaf nog even wat problemen.

Maar toen gingen we toch van start. De kerk zat heerlijk vol en doordat de kinderen lekker vooraan zaten was er veel interactie. Het ging als een trein en na een uurtje was het voorbij! Voor Esther en Erik was het een soort thuiswedstrijd , dus extra spannend.

We kregen naderhand leuke reacties en we gingen tevreden weer naar huis. Voorlopig ons laatste optreden dus even rust ( maar stiekem dachten we: was het maar elke dag feest!)

 

 


2017-12-26 door Orde der Dwazen
Made By: Pure Interact