b voorjaarsontwaken 12

Nieuwe familiekerstvoorstelling 'Elk jaar feest!'

Al een aantal jaar op rij mogen wij bij verschillende kerken kerst meevieren. Wij verzorgen het theater en zij de muziek en de fantastische sfeer. Ook dit jaar zijn we gevraagd om de kerstnachtdienst voor kinderen in twee verschillende kerken te verzorgen. Aangezien we niet ieder jaar dezelfde voorstelling kunnen spelen stonden wij voor de uitdaging om een nieuwe voorstelling te maken.

In september hebben wij een brainstormavond gehad om met iedere speler na te denken over de inhoud van de nieuwe voorstelling. Uit deze avond is een schrijversgroep van vier personen ontstaan, die met elkaar nog een brainstormavond heeft gehad. Het idee werd geboren en het script werd geschreven voor het de familiekerstvoorstelling 'Elk jaar feest'.  

Vier vrienden vieren een traditioneel kerstfeest met een kerstboom, kalkoen, spelletjes en kleine ruzietjes. Maar dan komt er een vijfde persoon op het feest, en wie is dat eigenlijk? Iedereen denkt er het zijne van. Misschien is het een vriend van Joost, of de verkering van Elize, wie zal het zeggen? De familiekerstvoorstelling bevat humor, herkenbare situaties en een duidelijke boodschap.

Benieuwd wie die bezoeker is en hoe dit zal aflopen?

Speeldata:

zaterdag, 24-12-2016 om 19.00 uur

Locatie: De Graankorrel

Meer informatie: www.degraankorrel.nl

vrijdag, 23-12-2016 om 16:00 uur
zaterdag, 24-12-2016 om 16:00 uur en om 18:30 uur.

Locatie: De Meerkerk, bennebroekerweg 515, Hoofddorp

Meer informatie: www.meerkerk.nl

 


2016-12-17 door Orde der Dwazen
Made By: Pure Interact