b voorjaarsontwaken8

ODD Academie brengt ode aan Toon Hermans met "Uit de Toon!"

Dit jaar presenteert de ODD Academie met trots hun nieuwste productie, "Uit de Toon!". Na een jaar lang intensief werken aan de tijdloze teksten van de geliefde en helaas al overleden cabaretier Toon Hermans, is de groep klaar om het publiek mee te nemen in een wereld vol verbeelding en humor.

In de voorstelling "Uit de Toon!" worden de prachtige teksten van Toon Hermans opnieuw tot leven gebracht door een getalenteerde cast, bestaande uit Adriaan Verburg, Emmeria van Diepen, Liesbeth van Luipen, Arjen de Vetten, Esther Olivier, Marike van Putten, Ditha van Oudenallen en Janine van der Duin. De regie is in handen van Charissa Bakema, met technische ondersteuning van Tom van der Lans.

De voorstelling vindt plaats op 5 juli 2024 om 19:30 uur in het theater aan de Wolfert van Borsselenweg 85A in Amstelveen. Kaarten voor dit unieke evenement kosten €10,- in de voorverkoop en kunnen worden besteld via het contactformulier op onze website. Aan de kassa van het theater zijn de kaarten te koop voor €12,50.

Mis deze kans niet om te genieten van een avond vol nostalgie, humor en kunstzinnige vertolkingen van de meesterwerken van Toon Hermans.

Voor meer informatie en kaartverkoop, bezoek onze website: www.ordederdwazen.nl/contact


2024-05-27 door Orde der Dwazen
Made By: Pure Interact