b voorjaarsontwaken8

Orde der Dwazen speelt in groot project ‘Victory 2018’

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 maart 2018, aanvang 19:30 uur.

Locatie: Dolfinarium , Strandboulevard Oost 1, Harderwijk (Theaterkoepel)

Victory is een avondvullende theater- en muziekvoorstelling waarin het hele verhaal van de Bijbel aan bod komt. Deze avond wordt begeleid door bekende artiesten, zoals Pearl Jozefzoon, Ralph van Manen, Elvis E. en Talitha Nawijn. Zij brengen muziek van Nederlandse bodem, Sela, Opwekking en Psalmen voor nu, gecombineerd met hedendaagse popmuziek. Ook kijkt u uw ogen uit door de mooie aanvullingen van toneel, kunst en dans.

De Bijbel is het meest gelezen, meest bestudeerde, meest gehate en meest geliefde boek ter wereld. Er zijn meer Bijbels op aarde dan er mensen zijn. Het laat Gods liefde voor alle mensen zien, ongeacht, opvoeding, ras of afkomst. Door alle eeuwen heen is de Bijbel relevant, voor elke generatie, in elke cultuur. Het is onbetwist het boek der boeken, het boek dat boven de hele mensheid uitsteekt. Hoe kan dat? Omdat er een enorm machtige God achter zit, die alles op alles zet om mensen te laten zien wie Hij is en hoeveel Hij van ons houdt.

Bereid je voor op een prachtige theaterbelevenis in het Dolfinariumtheater te Harderwijk. Laat je meevoeren met het hele verhaal van de Bijbel vanaf de schepping, de zondeval, de belofte, het verbond, de Verlosser en uiteindelijk de grote 'Victory'!

Beleef het hele verhaal, beleef de VICTORY!

Het programma heeft geen pauze. De verwachte eindtijd is 22.15 uur.

Overzicht optredende artiesten:

-Pearl Jozefzoon
-Ralph van Manen
-Elvis E.
-Talitha Nawijn
-Gospelkoor 'Grace and Glory' o.l.v. Talitha Nawijn
-VICTORY-band o.b.v. Joël Slagtand
-VICTORY kinderkoor
-Marieke Sleurink
-Ester Geelhoed
-Orde der Dwazen e.a.

Entree: € 18,50
Kaarten kunnen besteld worden op: https://www.truetickets.nl/victory

https://www.youtube.com/watch?v=B9lhINhhLLU

 


2018-01-14 door Orde der Dwazen
Made By: Pure Interact