b voorjaarsontwaken 12

Pieten willen voortaan met het vliegtuig

Dit jaar mochten we voor het eerst onze Sint en Pieten fratsen vertonen bij Jetsupport een bedrijf dat onderhoud doet aan de iets kleinere vliegtuigen. Om in het thema te blijven kozen de pieten er dit jaar voor om met het vliegtuig te gaan en plaatsten de kinderen daarom alvast in rijtjes (zoals ze normaal in het vliegtuig zitten) en leerden hen hoe ze veilig mee konden vliegen naar Spanje. Daarvoor hadden de pieten, compleet gestoken in stewardessen kleding, speciaal een lied ingestudeerd.

Sinterklaas moest hier hartelijk om lachen en vertelde dat alles gewoon bij het oude zou blijven en dus werd alles gauw weer terug gedraaid. De kinderen mochten bij Sinterklaas komen en na afloop kreeg iedereen eindelijk zijn/haar cadeautje.

Omdat dit zo'n leuk verhaallijntje bleek te zijn, besloten we dit ook bij onze trouwe klant Socho_IT in te zetten. Dat ging daar op zich net zo goed, ware het niet dat de Sint een klein beetje in zijn lachstuip bleef hangen. Dit tot groot vermaak van de volwassen kinderen daar.

Maar goed, in het kader van een dag niet gelachen is een dag niet geleefd, gingen de Sint en Pieten ook daar met een goed gevoel weer vandaan. Graag komen we daar volgend jaar weer terug. Dan nemen we ZEKER ook weer onze roetveeg-piet mee, waar expliciet naar gevraagd werd door Matthijs!

 

 

 


2017-12-12 door Orde der Dwazen
Made By: Pure Interact