IMG 20160204 WA0006 website groepsfoto ODD

Esther stelt zich voor

Augustus 2017

Mijn volledige naam is Esther Comenencia-van Veenendaal geboren, getogen en nog steeds woonachtig in Amsterdam. Ik ben getrouwd (33 jaar inmiddels) met Alex en wij hebben 4 kinderen; Channa, Thirza, Ramón en Lara. Vanaf 1982 werk ik op het laboratorium van het voormalige St. Lucas ziekenhuis in Amsterdam-West, waar ik een paar keer per week op de fiets naar toe ga. Inmiddels heb ik daar sinds 5 jaar een coördinerende functie.

Vanaf mijn geboorte kom ik in de baptistengemeente De Verbinding (ooit begonnen als de Onafhankelijke Baptisten Gemeente). Mijn opa en oma waren bij het ontstaan van deze kerk en inmiddels bestaat onze gemeente bijna 75 jaar. Ik denk mee in het programmateam over de invulling van de diensten en ben één van de programmaleiders op de zondagochtend.

Behalve naar mijn werk fietsen en regelmatig wandelen doe ik niet aan sport op dit moment. Ik heb een tijdje gezwommen en hardgelopen en geskeelerd, maar nu even niet. Ik houd van slapen, lezen, koken/ bakken/ lekker eten, tuinieren én toneel.

Toneel spelen deed ik voor het eerst 24 jaar geleden toen er een cabaretvoorstelling werd gegeven voor het 50 jarig bestaan van onze kerk. Ik was gevraagd om daaraan mee te werken en bleek het ontzettend leuk te vinden. Vanaf toen speelde ik soms vaak, soms af en toe mee in sketches, maar altijd in de kerk. Ik heb weleens gezocht naar een toneelcursus, maar nooit iets gevonden wat ik aandurfde. Toen Erik in De Verbinding kwam en ik hoorde over ODD werd ik super nieuwsgierig. Zodoende ben ik komen kijken en vond de ontvangst erg bemoedigend. Wat een leuke club mensen dacht ik.... daar wil ik wel bij horen. Het eerste seizoen is mij goed bevallen. Dus op naar het volgende:-)

Made By: Pure Interact