IMG 20160204 WA0006 website groepsfoto ODD

Janine stelt zich voor

november 2014

Enkele jaren geleden zag ik op het Flevo Festival voor het eerst een stuk van de Orde der Dwazen. Dat ik enkele jaren later samen zou spelen met de markante figuren uit Showproces, had ik toen echt niet gedacht.

Wel heb ik mij de afgelopen jaren soms afgevraagd hoe het zou zijn om op het toneel te staan. Het leek mij erg leuk, maar bij welke groep ga je dan spelen? Toen Marleen mij vorig jaar vroeg of ik een keer mee wilde naar een repetitie, is mijn enthousiasme verder aangewakkerd.
Vanaf het begin ervoer ik de Orde der Dwazen als een open, welkome, spontane groep mensen, waarin het contact snel gelegd was. Zin en onzin wordt gedeeld met elkaar. Ik voelde me op mijn gemak en besloot om mee te gaan doen! Ik kijk elke week weer uit naar de donderdagavond, waarop we repeteren en kom er ook vol energie weer vandaan. In Wonderboj heb ik een kleine rol gekregen. Ik merk dat het goed is om klein te beginnen. Gewoon te ervaren hoe het is om op de planken te staan en te genieten van het meespelen. Ik kijk uit naar de rest van het jaar en ben benieuwd hoe het is om samen een theaterstuk vorm te geven!

Made By: Pure Interact